Zákaznícka podpora:+421915796148info@miovalentino.com
Mena
EUR
Jazyk
Slovenčina

ČO TO VLASTNE JE PARFUMOVANÝ TELOVÝ OLEJ

Mnohé sa asi pri téme parfumovaný telový olej pýtate čo to je, prečo ho mám používať?

 

Parfumové oleje sú typom zmesi, ktorá obsahuje vôňu, ktorá osloví zmysly a hýčka telo. Vyrábajú sa z prírodných esenciálnych olejov a vonných esencií. Voňavý telový olej Mio Valentino Identity je luxusný spôsob, ako dodať pokožke potrebnú lásku a starostlivosť. Od hydratácie a zjemnenia pokožky, cez ochranu pred slnečným žiarením až po ošetrenie strií a celulitídy, telový olej možno použiť mnohými spôsobmi.

Parfumové oleje majú niekoľko výhod.

 

  1. Na rozdiel od štandardných parfumov, vonné oleje nedráždia pokožku. Väčšina vôní na trhu obsahuje alkohol a iné chemikálie, ktoré môžu dráždiť alebo vysušovať. V skutočnosti sa ľudia so suchou pokožkou často sťažujú na svrbenie alebo podráždenie po aplikácii parfumu. Vonné oleje však tento problém nemajú a sú vhodné pre akýkoľvek typ pleti.

  2. Parfumové oleje sa ľahko nanášajú na pokožku a zjemňujú ju. Sú skvelé najmä na použitie v kancelárii alebo do prostredia, kde si chcete svoju vôňu užiť bez obťažovania iných ľudí. Parfumované oleje vydržia celé hodiny, avšak ich vôňa sa nešíri po celej miestnosti.

  3. Olej má tiež ďalšiu výhodu v tom, že prehlbuje vašu charakteristickú vôňu, keď sa mení vaša telesná teplota.

  4. Parfumované oleje sú cenovo dostupnejšie ako tie na alkoholovej báze.

  5. Aromatické účinky. Verí sa, že parfumové oleje so svojimi koncentrovanými aromatickými zlúčeninami majú terapeutické účinky pri vdýchnutí alebo aplikácii na pokožku. Každý parfumový olej nesie svoj jedinečný profil vône a tieto vône môžu vyvolať rôzne emócie a vnemy. Aromaterapia využíva tieto vône na vytvorenie špecifických nálad, podporu relaxácie, pozdvihnutie ducha alebo navodenie pocitu pokoja.

Na záver.

 

Parfumovaný telový olej je skvelý spôsob ako urobiť pokožku hodvábne jemnou a hladkou, dodať jej potrebnú výživu a ochranu. Zároveň je dokonalým spojencom pre Váš ranný alebo večerný rituál krásy. Vďaka svojej vôni stimuluje Vaše zmysly a pocítite tak neodolateľnú zvodnosť, spontánnosť a romantické nadšenie. Nezáleží na tom, či už sa chystáte nadchnúť s partnerom pri sviečkach alebo sama v kúpeľni, či hneď ráno pred prácou, dôležitý je pocit. Nechajte sa zviesť pocitom dokonalosti a harmónie s novým telovým olejom Identity. https://www.miovalentino.com/identity-parfumovany-telovy-olej/ 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz