Zákaznícka podpora:+421915796148info@miovalentino.com
Mena
EUR
Jazyk
Slovenčina

NOVOROČNÉ PREDSAVZATIA PRE VAŠU KRÁSU 2024: AKO VYTVORIŤ PERFEKTNÚ RUTINU STAROSTLIVOSTI O VAŠU POKOŽKU

Nový rok je ako nepopísaný denník, ktorý očakáva, že jeho stránky budú naplnené príbehmi, dobrodružstvami a samozrejme, kapitolami o kráse. Ako vytvoriť perfektný režim starostlivosti o vašu pokožku? Nasledujúcich desať krokov vám pomôže vykročiť správnou nohou na ceste za žiariacou krásou, ktorá začína zvnútra i zvonka.

 

Vašich 10 krokov ku kráse v roku 2024

 

1. Poslúchnite svoju pokožku

Každá pokožka má svoj vlastný príbeh, ktorý rozpráva cez svoju textúru, farbu a pocit. Ako prvý krok, naučte sa počúvať, čo vaša pokožka potrebuje. Je suchá ako stará pergamenová stránka alebo mastná ako lesklý list papiera? Venujte pozornosť signálom, ktoré vám vaša pokožka posiela, a prispôsobte svoju starostlivosť jej potrebám.

 

2. Čistenie ako základný kameň

Predstavte si čistenie tváre ako otváranie novej kapitoly. Je dôležité odstrániť staré stopy make-upu, nečistôt a mazu, aby ste mohli začať s čistým plátnom. Vyberte si jemný čistiaci prostriedok, ktorý bude vašu pokožku hýčkať a nie ju drsnými látkami zbytočne dráždiť.

 

3. Exfoliácia - odhaľte skrytý poklad

Exfoliácia je ako archeologický výskum, pri ktorom odstraňujete vrstvy starého a odhaľujete skryté poklady - novú, sviežu pokožku. Avšak, ako každý dobrý archeológ vie, dôležitá je opatrnosť. Exfoliujte maximálne dvakrát týždenne, aby ste pokožku nevystavovali zbytočnému stresu.

4. Hydratácia 

Hydratácia je esenciálny krok, ktorý vašu pokožku zásobuje vodou a udržuje ju pružnou a mladistvou. Vyhľadajte krémy a séra, ktoré obsahujú hyalurónovú kyselinu a nechajte ich, aby vašu pokožku zaliali hydratačným elixírom, pretože hydratovaná pokožka je šťastná pokožka…

A či už je mastná, zmiešaná alebo suchá, vsaďte na Mio Valentino krém na tvár Identity Age Control, ktorý jej dodá potrebnú vlhkosť. Je aj denný aj nočný, cez deň pokožke dodá potrebnú hydratáciu a ochranu prostredníctvom kyseliny hyalurónovej a bambuckého masla. V noci vyživuje a omladzuje s pomocou peptidov a vitamínu E.

 

5. Výživa ako základ krásy

Tak ako rastlina potrebuje živiny, aby rozkvitla, aj vaša pokožka potrebuje výživu, aby žiarila. Doprajte jej vitamíny a antioxidanty, ktoré ju ochránia pred škodlivými vplyvmi prostredia a podporia jej regeneráciu. Mio Valentino set Supreme Lifting Duo obsahuje 2 jedinečné produkty - Krém na tvár Age Protection s obsahom 4 aktívnych látok pre dokonalú výživu, ochranu a lifting, spevnenie ochabnutej pokožky, hydratáciu a oživenie zaručí Spevňujúce telové mlieko s arganovým olejom.

🔗Mio Valentino set Supreme Lifting Duo

6. Regenerácia v spánku

Spánok je ako tajomná fáza, keď sa vaša pokožka obracia na vlastné zdroje a obnovuje sa. Uistite sa, že jej doprajete dostatok času na tento rituál. Nočné krémy s peptidmi môžu v tomto procese pomôcť a premeniť každú noc na malú metamorfózu. Vedomým úsilím môžete zlepšiť celkový stav pokožky a zdravie. Pozor však na to, aby ste to so spánkom nepreháňali, život je vonku a nie v posteli ;)


7. Zdravá strava

Starostlivosť o pleť nie je len o hľadaní správnych produktov – na vašom životnom štýle veľmi záleží! Osvojenie si zdravej výživy a denného režimu môže pre vašu pleť znamenať veľa. Zdravé návyky, ako je udržiavanie hydratácie, konzumácia ovocia, zeleniny, omega-3 mastné kyseliny a dbanie na to, aby ste sa vyhli zbytočnej konzumácii nezdravého jedla, vám uberú väčšinu ťažkej práce s výrobkami starostlivosti o pleť. Tieto potraviny sú ako prirodzené hnojivo, ktoré vašu pokožku udržia zdravou a plnou života. Takže ako súčasť novoročných predsavzatí pre vašu pleť si sľúbte, že sa zapojíte do zdravších životných návykov!

8. Dostatok vody ako prameň mladosti

Voda je prameňom života - a prameňom mladosti pre vašu pokožku. Ako živelná rieka, ktorá prináša život do celej krajiny, tak aj pravidelný prísun vody udrží vašu pokožku sviežu a žiarivú. Pite dostatok vody denne, aby ste udržali jej hydratáciu a pružnosť.

 

9. Relax a meditácia ako kláštor ticha

V dnešnom uponáhľanom svete je čas na relax a meditáciu ako návšteva kláštora, kde nájdete ticho a pokoj. Stres je nepriateľom krásy, preto si nájdite čas na techniky uvoľnenia, ktoré vám pomôžu znížiť hladinu stresových hormónov a dopriať vašej pokožke zaslúžený odpočinok.

 

10. Zostaňte konzistentné po celý rok

Zostať konzistentný bude vašou najväčšou výzvou, najmä ak ste nováčikom v stanovení solídneho ročného predsavzatia pre rutiny starostlivosti o pleť. Môže trvať niekoľko týždňov, kým na svojej pleti uvidíte skutočné výsledky, ale držať sa toho sa nakoniec oplatí. Je pochopiteľné, že chcete vidieť okamžité výsledky a v niektorých prípadoch budete mať okamžite hladšiu a jemnejšiu pokožku, ale ak chcete dosiahnuť absolútne najlepšie výsledky, držať sa rutiny z dlhodobého hľadiska je najlepšou voľbou pre úžasne vyzerajúcu pleť!

 

Novoročné predsavzatia pre vašu krásu nie sú len o zmenách, ktoré urobíte, ale aj o láske, ktorú prejavíte svojej pokožke. S týmito desiatimi krokmi môžete vytvoriť perfektný režim starostlivosti, ktorý vašu pokožku prevedie cez celý rok s láskavou a jemnou rukou. Nezabudnite, že krása začína zvnútra, a preto sa o seba starajte s láskou a pozornosťou.

Prajem Vám v roku 2024 veľa radosti, sebalásky a sily na vašej ceste ku kráse 💗

VAŠA ERIKA 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz