Zákaznícka podpora:+421915796148info@miovalentino.com
Mena
EUR
Jazyk
Slovenčina

OČAKÁVAJTE PERFEKCIU!

Už si objavila tajomstvo perfektnej pokožky - Identity Darčekový set Supreme Firming Care?

Predstav si, že by sa tvoja pokožka mohla byť zamatovo jemná, hĺbkovo hydratovaná a plná života. Predstav si, že by si vedela znížiť viditeľnosť celulitídy a predchádzať vzniku strií, a to všetko vďaka 2 produktom z radu Supreme Firming Care. Tento darčekový set je tvojim kľúčom k dokonalej pokožke, ktorú závidíš hviezdam na červenom koberci. Ale to nie je všetko - výsledky hovoria samy za seba. Redukcia celulitídy až o 27% po 4 týždňoch! Strie? Povedz im zbohom ihneď.

Ako všetci dobre vieme, cesta k dokonalej pokožke môže byť plná nástrah a skúšok. Všetci sme sa už určite stretli s drsnými šupinkami na pokožke hlavne v blížiacom sa zimnom období, s vráskami na dekolte, ochabnutou pokožkou s pribúdajúcim vekom. Mnohé bojujeme so zvláštnou pomarančovou kožou na stehnách či striami v tehotenstve a pri iných extrémnych výkyvoch hmotnosti. Dovoľte mi prezradiť Vám tajomstvo perfektnej pokožky. Je to niečo tak jednoduché, že to možno ani nečakáte. Tajomstvo spočíva v darčekovom sete Mio Valentino Identity Supreme Firming Care.

Zamyslime sa na chvíľu nad významom slov "supreme" a "firming". Supreme - extrémny, maximálny. Firming - spevnenie, posilnenie. Tieto dve slová dokonale vystihujú účinky tohto setu na Vašu pokožku. Set produktov Supreme Firming Care je ako zážitok z luxusného beauty centra, no bez toho, aby ste museli opustiť pohodlie Vášho domova. Táto kombinácia špeciálne navrhnutých produktov je vytvorená tak, aby Vám pomohla dosiahnuť zamatovo jemnú pokožku, ktorá je hĺbkovo hydratovaná. Produkty v sete sú navrhnuté tak, aby pracovali v súlade a poskytovali Vašej pokožke najlepšiu možnú starostlivosť. Ich používanie je ako symfónia, pri ktorej každý nástroj zohráva svoju rolu a výsledkom je harmonická a krásna melódia. Predstav si, ako sa tvoja pokožka mení deň za dňom, ako sa stáva pevnejšia, hladšia, zdravšia. Ako sa rozlúčiš s nezbednou celulitídou, ako sa tvoje strie rozplývajú a ako sa cítiš sebaistá a krásna. A všetko to môžeš dosiahnuť v pohodlí svojho domova, bez návštevy salónu alebo náročných cvičení.

Očakávajte perfekciu, pretože to je presne to, čo tento set prináša.

Prémiový Parfumovaný telový olej Identity, ktorý je súčasťou tohto setu, obsahuje delikátnu zmes štyroch prírodných olejov: arganový, makadamový, mandľový a marhuľový. Tieto oleje sú známe svojimi liečivými vlastnosťami a účinkami na pokožku, ktoré sa prejavujú už po niekoľkých použitiach. Supreme Firming Care vás nenechá v boji so striami a celulitídou na holičkách. Je to váš spojenec, ktorý pracuje na tom, aby vaša pokožka bola pevná a hladká. Spevňujúce telové mlieko Identity vďaka obsahu arganového oleja podporuje redukciu tukových buniek a pomáha predchádzať tvorbe a ukladaniu nových. Zároveň obnovuje pružnosť a pevnosť pokožky. Zloženie obohatené o mandľový olej redukuje strie a chráni pred ochabovaním pokožky a nepriaznivými vplyvmi okolia. Takže, ak sa chcete cítiť sebavedomo a vyzerať skvele, naše spevňujúce telové mlieko je to, čo potrebujete!

Nechajte sa uniesť príbehom, ktorý píše tento set na Vašej pokožke. Príbeh o spevnení, oživení a dokonalosti. Vďaka Supreme Firming Care môžete mať svoj vlastný príbeh o dokonalej pokožke.

"Čo na to povieš? Je čas za zmenu. Je čas pre Mio Valentino Identitity Supreme Firming Care. Objednaj si svoj darčekový set ešte dnes a urob prvý krok k dokonalej pokožke. A nezabudni, že Supreme Firming Care je tu pre teba, aby si bola taká krásna ako si zaslúžiš!

BY ERIKA

PHOTO BY MARCOPHOTOO

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz