Zákaznícka podpora:+421915796148info@miovalentino.com
Mena
EUR
Jazyk
Slovenčina

DARČEKOVÉ SETY MIO VALENTINO - SYNONYMUM SOFISTIKOVANOSTI A LUXUSU

Vianoce - čas, kedy sa ulice rozžiaria tisíckami svetielok a z každého kúta sa valí vôňa punču a pečených medovníčkov. V tomto čarovnom období sa snažíme obdarovať našich blízkych niečím, čo by odrážalo našu lásku a pozornosť. A čo by mohlo byť krajším vyjadrením úcty a vkusu, než darček, ktorý je zosobnením talianskej elegancie a luxusu? Vstúpte s nami do sveta, kde každý detail je premyslený, aby priniesol radosť a štýl – do sveta darčekových setov Mio Valentino. Teraz môžete využiť naše špeciálne uvádzacie ceny a obdarovať tých, ktorých si vážite, s pravým talianskym štýlom.

Odporúčaným darčekom pre dámy je Mio Valentino Identity Darčekový set Pour Femme, ktorý vám prináša pocit luxusu, elegancie a krásy. Tento set obsahuje Identity spevňujúce telové mlieko a dámsky parfém Identity Pour Femme, ktoré sú navrhnuté tak, aby rozmaznali vaše telo i dušu a podporili tak vašu prirodzenú krásu. Oba produkty sa spájajú do harmonického celku, ktorý vytvára jedinečný zážitok. Luxusné balenie s mašľou a strieborným logom Mio Valentino dodáva darčekovému setu špeciálny nádych elegancie a prestíže. Tento darčekový set je nie len o kráse a starostlivosti, je to darček, ktorý vyjadruje lásku, starostlivosť a úctu. Zažite pocit pohodlia, elegancie a sebaistoty, ktorý Vám prináša Mio Valentino Identity Darčekový set Pour Femme. Nechajte sa unášať vôňou sviežosti, elegancie a luxusu!

 

Každý moderný muž rád objaví svet luxusu a rafinovanosti s darčekovým setom Mio Valentino Identity Pour Homme. Mio Valentino Identity Pour Homme je darčekový set, ktorý oslavuje tvoju individualitu a eleganciu. Set obsahuje Identity krémový sprchový gél a pánsky parfum Identity Pour Homme, oba v luxusnom balení s mašľou a strieborným logom Mio Valentino. Identity krémový sprchový gél je obohatený o výťažok z morských rias a D-panthenol, ktoré hĺbkovo zvlhčujú a regenerujú pokožku, zanechávajúc ju hodvábne jemnú a sviežu. Identity Eau de Parfum Pour Homme je osviežujúca, čistá vôňa odráža najnovšie trendy a vyznáva osobnosť, smerujúc k vnútorne rozlíšenej skupine, ktorá sa s týmto prístupom identifikuje. Nechajte sa obklopiť luxusom, ktorý je prezentovaný v krásnom balení s mašľou a strieborným logom Mio Valentino. Tento darčekový set je dokonalým výrazom vášho štýlu a elegancie.

Darčekové sety Mio Valentino sú ako cesta do Talianska, bez toho, aby ste museli opustiť pohodlie vášho domova. Sú to darčeky, ktoré nekričia, ale šepkajú o luxuse. Ktoré neoslnia na prvý pohľad, ale zanechajú trvalý dojem v srdciach tých, ktorí ich obdržia. A práve to je dôvod, prečo sú darčekové sety Mio Valentino ideálnym vianočným darčekom – pretože Vianoce sú o delení sa, o tradíciách a o tom, aby sme druhým ukázali, ako veľmi sú pre nás dôležití. A s Mio Valentino, toto posolstvo prenášate v najčistejšej forme.

BY ERIKA

PHOTO: MARCOFOTOO 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz