Zákaznícka podpora:+421915796148info@miovalentino.com
Mena
EUR
Jazyk
Slovenčina

AKO PREDCHÁDZAŤ SPÁLENIU -NAJLEPŠIE TIPY PRE STAROSTLIVOSŤ O POKOŽKU V LETE

Leto je obdobie, kedy sa naša pokožka vystavuje slnečnému žiareniu viac než kedykoľvek inokedy počas roka. Slnečné lúče nám prinášajú radosť, energiu a vitamín D, avšak môžu byť aj nebezpečné, najmä ak sa s nimi nekontrolovane vystavujeme. Spálenie od slnka je nielen bolestivé, ale môže mať aj dlhodobé negatívne následky na našu pokožku, vrátane predčasného starnutia a zvýšeného rizika rakoviny kože. Preto je dôležité vedieť, ako sa pred ním efektívne chrániť.

Jedným z produktov, ktorý vyniká v oblasti starostlivosti o pokožku, je parfumovaný telový olej Mio Valentino s SPF8. Aj keď SPF8 nie je najvyššia ochrana, kombinácia oleja a mierneho ochranného faktora môže byť vynikajúcim doplnkom k vašej letnej rutine. Dôležité je vedieť, ako ho správne používať a čo ďalšie podniknúť, aby ste predišli spáleniu.

  1. Používanie produktov s SPF

Prvá a najdôležitejšia rada je používať produkty obsahujúce SPF (Sun Protection Factor). Mio Valentino telový olej s SPF8 poskytuje základnú ochranu pred UVB lúčmi. Avšak, na dlhší pobyt na slnku alebo pre osoby s citlivejšou pokožkou je vhodné kombinovať ho s vyšším SPF produktom. Ideálne je aplikovať olej po nanesení opaľovacieho krému s vyšším SPF. Olej dodá pokožke hebkosť, hydratáciu a jemnú parfumovanú vôňu, zatiaľ čo krém zabezpečí silnejšiu ochranu. 

  1. Pravidelná aplikácia

Jedným z najčastejších omylov je mylná predstava, že jednorazové nanesenie ochranného prípravku stačí na celý deň. Slnečné žiarenie dokáže rozložiť účinky aj najlepšieho opaľovacieho krému. Preto je dôležité pravidelne nanášať ochranný olej každé dve hodiny, najmä po kúpaní alebo potení. Mio Valentino parfumovaný telový olej je ľahký na nanášanie, nezanecháva mastný pocit a krásne vonia, čo z neho robí ideálny produkt na opakovanú aplikáciu. Olej je dostupný v 2 verziách vône - kolekcia Identity s jej sviežou, hravou parfumáciou a zmyselnejšia vôňa kolekcie Emotion XX.

 🔗PARFUMOVANÝ TELOVÝ OLEJ IDENTITY 

  1. Vyhýbanie sa priamemu slnku

Najlepšou obranou proti spáleniu je prevencia. Medzi 10:00 a 16:00 je slnečné žiarenie najsilnejšie. Pokúste sa v tomto čase vyhýbať priamemu slnku. Ak sa musíte zdržiavať vonku, hľadajte tieň, noste široké klobúky, slnečné okuliare s UV ochranou a ľahké, priedušné oblečenie, ktoré pokrýva čo najviac pokožky.

  1. Hydratácia zvnútra aj zvonka

Pokožka je najväčším orgánom tela a potrebuje byť hydratovaná zvnútra aj zvonka. Pitný režim je kľúčový, najmä v horúcich letných dňoch. Pite dostatočné množstvo vody, ovocných štiav a bylinných čajov. Externe môžete hydratovať pokožku pomocou olejov a krémov, ktoré obsahujú prírodné hydratačné látky. Mio Valentino telový olej obsahuje esenciálne oleje, ktoré pomáhajú udržiavať pokožku hydratovanú, pružnú a zdravú.

  1. Starostlivosť po opaľovaní

Aj keď dodržíte všetky preventívne opatrenia, vaša pokožka môže po dlhšom pobyte na slnku potrebovať extra starostlivosť. Odporúčame siahnuť po Mio Valentino Identity telovom mlieku, ktoré obsahuje D-Panthenol a vašu pokožku nielen vyživí, upokojí po opaľovaní, ale zároveň nádherne vonia.

 🔗SPEVŇUJÚCE TELOVÉ MLIEKO IDENTITY 

  1. Výživa a zdravý životný štýl

Strava bohatá na antioxidanty môže pomôcť chrániť vašu pokožku pred poškodením spôsobeným UV žiarením. Ovocie ako bobule, citrusy, zelená listová zelenina a orechy obsahujú vysoké množstvo antioxidantov, ktoré bojujú proti voľným radikálom. Zdravý životný štýl, vrátane pravidelného cvičenia a dostatočného spánku, tiež prispieva k celkovej odolnosti pokožky voči negatívnym vplyvom.

Na záver, predchádzanie spáleniu je o kombinácii správnych produktov, ako je Mio Valentino parfumovaný telový olej s SPF8, a zodpovedného správania na slnku. Ochrana pokožky nie je len o okamžitých výsledkoch, ale aj o dlhodobej starostlivosti a prevencii. Dodržujte tieto najlepšie praktiky a vaša pokožka vám za to poďakuje zdravým, mladistvým vzhľadom po celé leto.

VAŠA ERIKA 💗

PHOTO: MARCOFOTOO

MODEL: MARIE FOJTU

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz