Zákaznícka podpora:+421915796148info@miovalentino.com
Mena
EUR
Jazyk
Slovenčina

DEKOLT, KTORÝ NEPREHLIADNETE: AKO UDRŽAŤ POKOŽKU V TOP STAVE S LUXUSNOU STAROSTLIVOSŤOU MIO VALENTINO

Dekolt je jednou z najkrajších a najvýraznejších častí ženského tela, ktorá si zaslúži špeciálnu starostlivosť a pozornosť. Často však býva zanedbávaný, a to napriek tomu, že je rovnako náchylný na prejavy starnutia a poškodenie ako tvár. Luxusná starostlivosť o dekolt od Mio Valentino vám pomôže zachovať jeho mladistvý a zdravý vzhľad. V tomto blogu sa pozrieme na to, prečo je dôležité venovať dekoltu pozornosť a ako vám produkty od Mio Valentino môžu pomôcť dosiahnuť dokonalú pokožku.


Prečo venovať dekoltu pozornosť?

  1. Citlivá pokožka: Pokožka na dekolte je tenšia a jemnejšia ako na iných častiach tela. To znamená, že je náchylnejšia na poškodenie od slnka, vetra a znečistenia.
  2. Prvé známky starnutia: Vrásky a pigmentové škvrny sa na dekolte môžu objaviť skôr, pretože je často vystavený slnečnému žiareniu bez dostatočnej ochrany.
  3. Estetický vzhľad: Krásny a dobre upravený dekolt dodáva sebavedomie a eleganciu. Je to oblasť, ktorá priťahuje pozornosť a môže byť skutočným šperkom vášho vzhľadu.

 

Luxusná starostlivosť o dekolt s telovým mliekom a telovým olejom od Mio Valentino

Mio Valentino ponúka rad produktov, ktoré sú špeciálne navrhnuté na starostlivosť o dekolt. Medzi nimi vynikajú telové mlieko a telový olej, ktoré obsahujú účinné látky, ktoré pomáhajú udržiavať pokožku hydratovanú, chránenú a mladistvú.

  1. Príprava pokožky


Pred aplikáciou telového mlieka alebo oleja je dôležité pokožku dôkladne očistiť. Použite jemný čistiaci prostriedok, ktorý odstráni nečistoty a zvyšky make-upu bez podráždenia. Čistá pokožka lepšie absorbuje hydratačné a výživné látky. Raz za čas doprajte dekoltu exfoliáciu. Exfoliácia je dôležitá, pretože pomáha odstraňovať odumreté kožné bunky a podporuje obnovu pokožky. 

  1. Spevňujúce telové mlieko s arganovým olejom 


Telové mlieko s arganovým olejom od Mio Valentino je ideálne pre spevnenie, výživu a zvláčnenie citlivej pokožky dekoltu.  Vďaka obsahu arganového oleja obnovuje pružnosť a pevnosť pokožky. Keďže sa arganový olej vyznačuje schopnosťou posilňovať väzivo a napínať pokožku, táto pôsobí prirodzene spevnená. Je teda zároveň aj prevenciou proti starnutiu pokožky. 

Zloženie obohatené o mandľový olej chráni pred ochabovaním pokožky, predčasným starnutím a nepriaznivými vplyvmi okolia. Udržuje pokožku zdravú a hydratovanú, čo ocenia najmä ženy so sklonom k vysúšaniu pleti a citlivosti. Naneste telové mlieko jemnými krúživými pohybmi na dekolt a nechajte ho úplne vstrebať. Vybrať si môžete s dvoch rôznych vôní. Je na vás či preferujete skôr sviežejšiu alebo zmyselnejšiu sladšiu vonnú kompozíciu.

Účinky:

✔️ spevnenie

✔️hydratácia

✔️boj proti starnutiu a ochabovaniu pokožky

✔️pokožku upokojuje, regeneruje

 

🔗OBJAVTE PARFUMOVANÉ TELOVÉ OLEJE MIO VALENTINO

  1. Parfumovaný Telový olej s SPF8


Parfumovaný telový olej Mio Valentino je skvelým doplnkom k telovému mlieku. Výnimočný je tým, že ho môžete používať aj na slniečku vďaka obsahu SPF8. Je tak v podstate zdravšou alternatívou parfému s benefitmi. Bežný parfém je na alkoholovej báze a môže spôsobovať pigmentácie a teda počas slnečných dní sa neodporúča aplikovať ho priamo na pokožku. S našim olejom bez obáv. Je na olejovej báze a má SPF. Vašu pokožku teda nielen nádherne prevonia, ale aj chráni pred škodlivým UV žiarením každý deň. Olej od Mio Valentino obsahuje 4 prírodné oleje - mandľový, arganový, makadamiový a marhuľový olej, ktoré hĺbkovo spevňujú, hydratujú a vyživujú pokožku. Aplikujte olej rovnako ako mlieko, jemnými krúživými pohybmi, aby sa zabezpečila jeho plná absorpcia. Odporúčame používať každý deň v kombinácii s parfémom, ktorý nájdete dostupný v rovnakej vôni.

Účinky:

✔️spevnenie

✔️hydratácia

✔️zjemňuje pokožku

✔️revitalizuje a spomaľuje proces starnutia

✔️rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty

✔️udržiava elasticitu

✔️pokožku upokojuje, regeneruje

 

  1. Kombinácia oboch produktov


Pre dosiahnutie najlepších výsledkov môžete použiť kombináciu oboch produktov. Ráno naneste telové mlieko, ktoré sa rýchlo absorbuje a pripraví pokožku na deň. Večer použite telový olej, ktorý poskytne hĺbkovú hydratáciu a výživu počas noci. Počas slnečných dní aplikujte telový olej ráno aj večer, aby bol Váš dekolt chránený a zároveň vyživený. Olej sa veľmi dobre vstrebáva, bez obáv sa môžete pár minút po aplikácii obliecť a vykročiť veselo do práce.

Nezanedbávajte svoj dekolt – zaslúži si rovnakú pozornosť ako vaša tvár. Objavte luxusnú starostlivosť s Mio Valentino a nechajte svoju pokožku zažiariť!


Starostlivosť o dekolt by mala byť neoddeliteľnou súčasťou vašej každodennej rutiny. Parfémované telové mlieko a telový olej od Mio Valentino ponúkajú luxusnú a účinnú starostlivosť, ktorá pomáha udržať pokožku na dekolte v top stave. Investícia do kvalitnej kozmetiky sa vám vráti v podobe krásnej, mladistvej a zdravej pokožky, ktorú budete s hrdosťou vystavovať.

VAŠA ERIKA 💗

PHOTO: MARCOFOTOO

MODEL: MARIE FOJTU

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz