Zákaznícka podpora:+421915796148info@miovalentino.com
Mena
EUR
Jazyk
Slovenčina

NAŠE HODNOTY

Spoločnosť, človek ale aj firma by mala stáť na pevných základoch. Tie definujú základné presvedčenie, zásady a správanie ľudí, ktorí sú zapojení do chodu firmy. Firemné hodnoty sú v istom zmysle pilierom a sú jednou z najdôležitejších vecí po vzniku samotnej idei, misie a vízie.

My sme sa rozhodli Vám povedať bližšie o hodnotách značky Mio Valentino, aby ste sa stali aj Vy súčasťou nášho sveta a mali tak možnosť zistiť, čo je pre nás pri vývoji produktov dôležité. 

 

MINIMALIZMUS 

Značka Mio Valentino predstavuje rad produktov, ktoré tvoria absolútny základ starostlivosti o pleť a telo a ktorým by mala disponovať každá kúpeľňa.

 

Málo miesta v kúpeľni? Desiatky kozmetických prípravkov rôzneho druhu rozhádzané kade-tade? Kopec fľaštičiek na vani a pod zrkadlom? Večné frflanie manžela na tie kvantá zbytočných prípravkov a výsledok žiadny?

Vsaďte na nás a spravte si poriadok konečne a skončite s tým. Ku kráse Vám naozaj veľa netreba. Naše produkty v jednoduchom a čistom dizajne sa skvele hodia do akejkoľvek kúpeľne a zároveň obsahujú všetko čo Vám potrebujete ku kráse a aby ste sa citíli ako znovuzrodení. Okúpte Vaše telo aj zmysly v jedinečných produktoch značky Mio Valentino a vsaďte tak na absolútny základ starostlivosti o pleť a telo, ktorým by mala disponovať každá kúpeľňa. Každý produkt obsahuje množstvo aktívnych látok, ktoré poskytujú Vašej pokožke komplexnú starostlivosť. Preferujeme produkty, ktoré majú viac než jeden účel. So sprchovým gélom Identity sa umyje celá rodina, keďže vôňa je unisex. Spevňujúce telové mlieko Identity pôsobí aj na strie, celulitídu a zároveň upokojuje pokožku po opalovaní. Benefitov každého produktu by sme mohli vymenovať hneď niekoľko. Neexperimentujte každý mesiac s komerčnými masovo vyrábanými krémami na tvár. Väčšina žien má prirodzene peknú pleť a stačí ten najkvalitnejší prírodný krém, ktorý si viete dovoliť. Vyššia investícia sa určite vyplatí. Krém na tvár Identity Age Protection je denný aj nočný a zároveň ho môžete používať aj okolo očí. Má liftingový, revitalizačný, hydratačný a antioxidačný účinok vďaka komplexu 4 aktívnych látok v koncentrovanej forme.

 

DOTYK PRÍRODY 

Naše produkty starostlivosti o pleť a telo obsahujú to najdôležitejšie z prírody, čo Vaša pleť potrebuje, aby bola krásna a žiarivá.

V dnešnej dobe kedy sa neustále zvyšuje povedomie o správnych rozhodnutiach, pokiaľ ide o to, čo si dávame do tela, si mnohí z nás si začínajú dávať pozor aj na to,čo si dávame na svoju pokožku. Existuje silná tendencia osvojiť si zdravšie a ekologickejšie návyky s cieľom zlepšiť celkové zdravie a pohodu.V skutočnosti sa používanie prírodných a organických kozmetických produktov stáva jednou z najdôležitejších tém týkajúcich sa zdravšieho životného štýlu. Jedným zo spôsobov, ako môže Mio Valentino propagovať zelený život, je vývoj takých produktov, ktoré neobsahujú parabény a prospievajú svojimi prírodnými zložkami k prirodzenej kráse. Po rozsiahlom prieskume nášho tímu sme vybrali tie najhodnotejšie ingrediencie, ktoré nám príroda ponúka a aplikovali sme ich do produktov pre Vás. Doprajte svojej pleti nádych prírody a vzpruhu so značkou Mio Valentino, aby ste mohli začať svoj deň sviežo.

Zaraďte do svojej skincare rutiny produkty, ktoré Vám zaručia sviežu, jemnú a hydratovanú pleť a zároveň bojujú s tými najčastejšími problémami ako sú vrásky, strie, ekzémy, kŕčové žily a celulitída.

 

HIGH-QUALITY SKINCARE 

Mio Valentino v spolupráci s kozmetickými laboratóriami vyvinuli rad produktov, ktoré nachádzajú stret medzi jednoduchosťou a inovatívnou vedou s cieľom priniesť Vám vysokokvalitnú starostlivosť o pleť.

Našim cieľom je vyvíjať efektívne a inovatívne produkty s dôrazom na kvalitu použitých zložiek. Naša rada kozmetiky je poháňaná najinovatívnejšími postupmi na trhu a je základom klinicky podloženej starostlivosti o pleť už viac ako desať rokov. Výsledkom je zdravšia, hydratovanejšia pleť a spokojnejšia pokožka. Naším záväzkom je ponúkať klinicky overené, špičkové produkty vyrobené s najpokrokovejšou technológiou a využívaním len tých najkvalitnejších dostupných ingrediencií a tak vytvárať receptúry, ktoré podporujú fyziologické zlepšenie zdravia a vzhľadu pokožky.

 

CRUELTY FREE 

Milujeme nielen kvalitu, prírodné ingrediencie, ale aj zvieratá. Výrobky preto nie sú testované na zvieratách.

 

Všetky naše produkty (a aj suroviny v nich používané) spĺňajú prísne kritériá Cruelty Free programu.

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz