Zákaznícka podpora:+421915796148info@miovalentino.com
Mena
EUR
Jazyk
Slovenčina

PREBUĎTE SVOJE ZMYSLY A OBOHAŤTE SVOJE KAŽDODENNÉ RITUÁLY PRÉMIOVOU STAROSTLIVOSŤOU O PLEŤ

Ľahko sa staneme obetami našej každodennosti, kedy nám dôverne známy rituál čistenia a starostlivosti o pokožku napokon zakryje význam toho, čo pre nás skutočne znamená. Ráno po ráne, noc po noci, uchopíme rovnaké fľašky a aplikujeme rovnaké výrobky bez toho, aby sme sa zastavili a zamysleli sa nad tým, čo naozaj robíme. Ale čo keby sme sa na túto každodennú rutinu mohli pozrieť novými očami? Čo keby sme ju mohli vidieť ako príležitosť na obohatenie nášho života, nie len na správu nášho vzhľadu?

Možno ste už počuli frázu "krása prichádza zvnútra". Toto platí nielen v kontexte duševného stavu a sebavedomia, ale aj v kontexte starostlivosti o našu pokožku. Krása je hlavne o tom, ako sa cítime, nie len o tom, ako vyzeráme. Identity Darčekový set Supreme Beauty Skincare Ritual je viac ako len sada kozmetických výrobkov; je to príležitosť objaviť nový rituál, ktorý vás poteší, uvoľní a pohladí nielen vaše telo, ale aj vaše vnútro. Pomyslite na to ako na vašu malú osobnú ceremoniálnu súpravu. Krok po kroku, produkt po produkte, budete povzbudení, aby ste si vychutnali každý pohyb, každý závan vône, každý dotyk na pokožke. Nejde o to rýchlo sa pozrieť do zrkadla a skontrolovať či je všetko na mieste - ide o tú chvíľu, kedy sa zastavíte, zavriete oči a skutočne pocítite, čo pre vás znamená starostlivosť o seba. 

Identity Darčekový set Supreme Beauty Skincare Ritual je ako cesta do sveta plného luxusu. Špičková kvalita ingrediencií v týchto produktoch je ako výnimočný pokrm pre vašu pleť. Pomocou týchto výrobkov sa budete môcť každý deň ponoriť do úplne nového zážitku a potešiť sa z jedinečných momentov, kedy ste len vy a vaša duša. Každý produkt v tomto darčekovom sete je vyrobený s láskou a starostlivosťou, aby vám priniesol maximum prospechu pre vaše telo a zmysly. Tento darčekový set obsahuje Identity spevňujúce telové mlieko, Identity parfumovaný telový olej a Identity Eau de Parfum pre ženy, všetko zabalené do elegantnej krabičky s mašľou a strieborným logom Mio Valentino. Set je dokonalou kombináciou našich 3 najobľúbenejších produktov zladených v jednej vôni, ktorá stimuluje vaše zmysly a pocítite tak neodolateľnú zvodnosť, spontánnosť a romantické nadšenie. Identity telové mlieko s arganovým olejom dokonale vyhladzuje a hydratuje pokožku, zatiaľ čo parfumovaný telový olej obnovuje jej mladistvý vzhľad a zamatovú hebkosť. Tieto dva produkty zároveň účinne bojujú proti striám, celulitíde a spevňujú pokožku. Čerešnička na torte - Eau de Parfum Pour Femme pridá konečný dotyk elegancie a sofistikovanosti. Spojenie týchto troch produktov vytvorí úplný rituál krásy, ktorý vašu pokožku hydratuje, vyživí, spevní a zároveň zanechá nádherne prevoňanú bez ohľadu na vek a typ pleti.

--OBJAVTE SUPREME BEAUTY SKINCARE RITUAL--

 Keď sa teda ráno zobudíte alebo idete večer spať, neberte tieto chvíle ako nutné zlo, ale ako príležitosť na malý rituál, ktorý vám pomôže nielen upraviť vašu pleť, ale aj vás upokojiť a nastaviť na ten správny tón pre deň alebo noc. Vezmite si teda tú chvíľku len pre seba, prebuďte svoje zmysly a obohaťte svoje každodenné rituály prémiovou starostlivosťou o pleť. Identity Darčekový set Supreme Beauty Skincare Ritual je tu práve pre vás, aby vám pomohol prebudiť krásu, ktorá je v každom z nás.

 BY ERIKA

PHOTO: MARCOFOTOO 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz