Zákaznícka podpora:+421915796148info@miovalentino.com
Mena
EUR
Jazyk
Slovenčina

STOP STRIÁM A CELULITÍDE! ODKRYTE MOC 4 VZÁCNYCH OLEJOV V MIO VALENTINO

Každá žena túži po krásnej a hladkej pokožke bez strií a celulitídy. Často však tieto problémy prichádzajú nečakane a boj s nimi môže byť náročný. Našťastie, výživné prírodné oleje môžu byť vašimi spojencami v tomto boji. Predstavujeme vám Mio Valentino parfumované telové oleje, ktoré obsahujú zmes štyroch úžasných olejov: mandľový, arganový, makadamiový a marhuľový olej. Tieto oleje sú obľúbené medzi mamičkami aj fitneskami, ktorí hľadajú účinné riešenie na strie a celulitídu. Parfumované telové oleje Mio Valentino zároveň chránia pred škodlivým UV žiarením, majú SPF8 - pribaľte si ich aj do svojej plážovej výbavy na dovolenku.

 

Mandľový olej: Jemná starostlivosť

Mandľový olej je známy svojou jemnosťou a bohatým obsahom vitamínov A, E a D. Je vynikajúci pre citlivú pokožku a pomáha ju udržiavať hydratovanú a pružnú. Pravidelné používanie mandľového oleja môže zlepšiť elasticitu pokožky a znížiť viditeľnosť strií a celulitídy.

 Arganový olej: Zázrak z Maroka

Arganový olej, často označovaný ako "tekuté zlato", je bohatý na vitamín E, esenciálne mastné kyseliny a antioxidanty. Toto zloženie robí z arganového oleja vynikajúci prostriedok na hydratáciu a regeneráciu pokožky. Pomáha zlepšiť jej elasticitu, čo je kľúčové v boji proti striám a celulitíde.

 Makadamiový olej: Nutričná bomba

Makadamiový olej je bohatý na kyselinu palmitolejovú, ktorá je súčasťou prirodzeného mazu pokožky. Tento olej sa ľahko vstrebáva a poskytuje hlbokú hydratáciu a výživu. Pomáha regenerovať poškodenú pokožku.

 Marhuľový olej: Mladistvý vzhľad

Marhuľový olej je bohatý na vitamíny A a E, ktoré sú dôležité pre zdravú pokožku. Tento olej pomáha zlepšiť elasticitu pokožky a jej celkový vzhľad. Jeho ľahká textúra a rýchla vstrebateľnosť z neho robia ideálny olej na denné použitie.

 Klinicky overené výsledky

Mio Valentino parfumované telové oleje nie sú len luxusným doplnkom vašej starostlivosti o pokožku, ale aj účinným riešením proti striám a celulitíde. Klinické testovanie prinieslo ohromujúce výsledky:

  • Viditeľnosť celulitídy sa znížila o 27 % v priebehu 14 dní (klinické 4-týždňové testovanie na 50 ženách).
  • Telový olej bráni opätovnému návratu celulitídy (klinické 8-týždňové testovanie mesiac po ukončení aplikácie).
  • Pomáha predchádzať vzniku strií.
  • 97 % žien zaznamenalo hladšiu pokožku.

 Prečo si vybrať Mio Valentino parfumované telové oleje?

Mio Valentino parfumované telové oleje kombinujú výhody štyroch úžasných olejov do jedinečného produktu, ktorý poskytuje vynikajúcu starostlivosť o pokožku a nádherne vonia. Okrem svojich blahodárnych účinkov na pokožku zároveň chránia pre škodlivým UV žiarením vďaka obsahu SPF8. Ich pravidelné používanie môže prispieť k zlepšeniu vzhľadu pokožky, zníženiu strií a celulitídy a jej celkovému zdraviu. Ich luxusná vôňa zároveň dodáva každodennej rutine nádych elegancie a pohody.

 Ako používať Mio Valentino telové oleje?

Pre dosiahnutie najlepších výsledkov aplikujte Mio Valentino telové oleje na čistú a vlhkú pokožku po sprchovaní alebo kúpeli. Jemne vmasírujte olej do pokožky krúživými pohybmi, zameriavajúc sa na oblasti postihnuté striami a celulitídou. Pravidelným používaním si všimnete, že vaša pokožka je hladšia, pevnejšia a hydratovanejšia. Oleje zároveň spevňujú pokožku a pomáhajú redukovať jemné linky na dekolte. Odporúčame sa venovať aj aplikácii v tejto oblasti.

🔗KOLEKCIE PRODUKTOV

Strie a celulitída sú bežné problémy, ktoré môžu ovplyvniť sebavedomie každej ženy. S Mio Valentino parfumovanými telovými olejmi máte príležitosť vyskúšať prírodnú a luxusnú starostlivosť o pokožku, ktorá vám môže pomôcť dosiahnuť viditeľné výsledky. Doprajte si starostlivosť, ktorú si zaslúžite, a objavte moc štyroch úžasných olejov v kozmetike, ktorá skutočne funguje.

 VAŠA ERIKA 💗

PHOTO: MARCOFOTOO

MODEL: LEA KRIŠKOVÁ

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz