Zákaznícka podpora:+421915796148info@miovalentino.com
Mena
EUR
Jazyk
Slovenčina

TIPY A TRIKY NA ZVLHČENIE A VÝŽIVU POKOŽKY PO LETE S POUŽITÍM PRODUKTOV MIO VALENTINO

Leto je obdobie, kedy si mnohí z nás užívajú slnečné lúče, more a vonkajšie aktivity. Avšak, intenzívne slnečné žiarenie, soľná voda a suchý vzduch môžu na našej pokožke zanechať nepríjemné stopy. Po letných mesiacoch je dôležité venovať pokožke osobitnú starostlivosť, aby sa opäť dostala do kondície. V tomto blogu sa pozrieme na to ako bojovať proti vysušenej pokožke od slnka a slanej vody s produktmi Mio Valentino, konkrétne s použitím telového mlieka a parfumovaného telového oleja z kolekcie Emotion XX.

🔗OBJAVTE TELOVÉ MLIEKO MIO VALENTINO EMOTION XX

Intenzívna hydratácia

Hydratácia je kľúčová pre udržanie zdravej a pružnej pokožky. Po sprchovaní alebo kúpaní je ideálne použiť telové mlieko, ktoré pokožku nielen zvlhčí, ale aj vyživí.


Odporúčame: Telové mlieko s arganovým a mandľovým olejom z kolekcie Emotion XX

Toto telové mlieko je obohatené o arganový a mandľový olej, ktoré pokožku intenzívne hydratujú a vyživujú. Jeho ľahká konzistencia sa rýchlo vstrebáva a zanecháva pokožku jemnú a hladkú.

Výhody telového mlieka: 

Hydratuje suchú pokožku.

Suchá pokožka môže byť nepríjemná a niekedy dokonca bolestivá. Telové mlieko príde na pomoc tým, že dodá vašej pokožke potrebnú vlhkosť. Jeho bohaté, hydratačné zloženie dopĺňa a revitalizuje bunky vašej pokožky a zanecháva vám svieži, omladený pocit. Rozlúčte sa so suchom a vychutnajte si pohodlie mäkkej, pružnej pokožky.

Zjemňuje pokožku a upokojuje drsné miesta.

Rozlúčte sa s drsnou, šupinatou pokožkou! Telové mlieko dokáže zázračne zjemniť vašu pokožku a upokojiť tie otravné drsné miesta. Jeho výživné zložky prenikajú hlboko do pokožky a podporujú hladkú a hodvábnu textúru. Už žiadne skrývanie drsných miest – nechajte svoju pokožku žiariť sebavedomím!

Stará sa o zdravie pokožky.

Udržiavanie zdravej pokožky je nevyhnutné a telové mlieko hrá zásadnú úlohu pri dosahovaní tohto cieľa. Tým, že poskytuje ochrannú vrstvu, chráni vašu pokožku pred znečistením životného prostredia, nepriaznivými poveternostnými podmienkami a škodlivým UV žiarením. Pravidelná aplikácia telového mlieka pomáha udržiavať integritu prirodzenej bariéry pokožky, udržuje ju zdravú a odolnú.

Redukuje viditeľné známky starnutia.

Čas síce vrátiť nevieme, ale prejavy starnutia určite vieme spomaliť. Telové mlieko obohatené o zložky proti starnutiu, ako sú antioxidanty a vitamíny, pomáha minimalizovať jemné linky, vrásky a starecké škvrny. Zlepšením elasticity pokožky a podporou produkcie kolagénu môže telové mlieko vrátiť čas a zanechať vám mladistvý a žiarivý vzhľad.

Príjemne vonia.

Výhody telového mlieka presahujú rámec starostlivosti o pleť – rozširujú sa na vašu celkovú pohodu. Rituál nanášania telového mlieka nielen hydratuje pokožku, ale aj stimuluje vaše zmysly. Príjemná vôňa a hodvábna textúra poskytujú zmyslový zážitok, vďaka ktorému sa budete cítiť svieži, omladení a pripravení na nový deň.

Zlepšuje prirodzený tón pleti, rozjasňuje pokožku.

Žiarivá pokožka je vytúžená vlastnosť a telové mlieko vám ju môže pomôcť dosiahnuť. Pravidelná aplikácia telového mlieka zlepšuje tón pleti, obnovuje jej prirodzený lesk a celkovo zvýrazní vašu pleť. Prijmite krásu svojej vlastnej pokožky, ktorá vyžaruje zdravý a žiarivý lesk.

Chráni pokožku.

Kožná bariéra funguje ako štít, ktorý chráni pokožku pred vonkajšími agresormi. Telové mlieko vyživuje a posilňuje túto ochrannú bariéru, zabraňuje strate vlhkosti a udržuje zdravie a vitalitu pokožky. Telové mlieko zachováva integritu vašej kožnej bariéry a zaisťuje, že vaša pokožka zostane pružná a chránená.

🔗OBJAVTE PARFUMOVANÝ TELOVÝ OLEJ MIO VALENTINO EMOTION XX

Doprajte si olejovú starostlivosť

Parfumovaný telový olej je luxusným doplnkom starostlivosti o pokožku, ktorý poskytuje intenzívnu hydratáciu a zároveň príjemnú vôňu.

Odporúčame: Parfumovaný telový olej Emotion XX

Tento olej je zmesou arganového, mandľového, makadamiového a marhuľového oleja. Kombinácia týchto olejov poskytuje pokožke výnimočnú hydratáciu a výživu, pričom zanecháva jemnú vôňu, ktorá vás bude sprevádzať celý deň. Aplikujte olej na ešte vlhkú pokožku po sprchovaní alebo kúpaní, aby ste maximalizovali jeho hydratačné účinky.

Výhody parfumovaného telového oleja:

Hydratácia hlboko pod povrch

Molekuly makadamiového oleja sú dostatočne malé na to, aby prenikli hlboko do vrstiev pokožky, poskytujúc tak intenzívnu hydratáciu a hĺbkovú výživu. 

 Ochrana pred vonkajšími vplyvmi

Arganový olej je známy svojimi antioxidačnými vlastnosťami, chráni pokožku pred škodlivými účinkami vonkajšieho prostredia. Je to akoby ste mali neviditeľný štít, ktorý každý deň odoláva vetru, smogu a slnečnému žiareniu.

 Zmiernenie podráždenia

Mandľový olej upokojuje podráždenú a citlivú pokožku. Jeho protizápalové vlastnosti pomáhajú zmierniť začervenanie a svrbenie, prinášajúc úľavu aj tej najcitlivejšej pokožke.

 Omladenie a regenerácia

Marhuľový olej, bohatý na vitamín E a K podporuje regeneráciu buniek a pomáha v boji proti jemným vráskam, čo vedie k viditeľnému omladeniu vašej pokožky.

Zlepšenie elasticity

Makadamiový olej obnovuje pružnosť vašej pokožky. Pomáha zároveň obnoviť jej pevnosť, čím sa vaša pokožka stane odolnejšou a elastickou.

 Prírodná obrana proti celulitíde

Nikto nie je imúnny voči celulitíde, ale Mio Valentino telový olej je silný spojenec v tomto boji. Jeho zloženie pomáha zlepšovať krvný obeh a stimuluje lymfatický systém, čím prispieva k hladšiemu vzhľadu pokožky.

Zmierňovanie strií 

Zloženie oleja zabezpečuje, že pokožka zostáva hydratovaná a pružná, čo pomáha predchádzať vzniku strií a zároveň zmierňuje existujúce.

 Jemnosť na dotyk 

S mandľovým olejom sa vaša pokožka stane jemnou ako hodváb. Jeho hlboko hydratačné vlastnosti zanechávajú vašu pokožku mimoriadne jemnú a hladkú na dotyk, ako keby bola každodenne obalená v nežnosti.

Hĺbková výživa

Každá kvapka Mio Valentino telového oleja je plná vitamínov a minerálov pre vašu pokožku. Tento olej je viac než len hydratačný; je to hĺbková výživa, ktorá napĺňa pokožku všetkým, čo potrebuje pre svoje zdravie a krásu.

 Pocit luxusu každý deň

Používanie Mio Valentino telového oleja je vašim denným dotykom luxusu a exkluzivity. Jeho zmyselná vôňa a bohatá textúra pokožku nielen vyživia, ale aj rozmaznávajú, robia z každodennej starostlivosti o pokožku rituál, na ktorý sa budete tešiť.

Oba produkty - Parfumovaný telový olej Emotion XX a spevňujúce telové mlieko Emotion XX nájdete ako súčasť nového exkluyívneho darčekového setu Emotion XX Firming Care.

🔗OBJAVTE DARČEKOVÝ SET MIO VALENTINO EMOTION XX FIRMING CARE

Starostlivosť o pokožku po lete si vyžaduje špeciálnu pozornosť a kvalitné produkty. Značka Mio Valentino ponúka produkty, ktoré vám pomôžu obnoviť a udržať zdravú a hydratovanú pokožku. Nezabúdajte na pravidelné čistenie, exfoliáciu, hydratáciu a ochranu pred UV žiarením a vaša pokožka bude krásna a žiarivá po celý rok. Použitie telového mlieka a parfumovaného telového oleja z kolekcie Emotion XX zabezpečí, že vaša pokožka bude nielen hydratovaná, ale aj krásne voňavá a vyživená.

VAŠA ERIKA 💗

PHOTO: MARCOFOTOO

MODEL: NINA ČVIRIKOVÁ

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz