Zákaznícka podpora:+421915796148info@miovalentino.com
Mena
EUR
Jazyk
Slovenčina

STAROSTLIVOSŤ

DOPRAJTE VAŠEJ POKOŽKE TROCHU LÁSKY

Hovorí sa, že krása vychádza zvnútra. Naše vnútro je určite dôležité, ale pokožka je vašou prvou ochrannou vrstvou pred vonkajším svetom. Pokožka môže tiež poskytnúť dôležité informácie o vašom celkovom zdraví. Naučte sa správne starať o svoju pokožku, aby sa o vás aj vaša pokožka mohla naďalej dobre starať. Naša pokožka je najväčším orgánom nášho tela a chráni naše životne dôležité vnútorné orgány pred baktériami, škodlivinami a inými nepriaznivými látkami okolo nás. Ak strávite ráno a večer trochu času starostlivosťou o ňu, môžete zmeniť jej vzhľad a celkovú vitalitu. Kľúčom k žiarivej, mladistvej a zdravej pleti je používanie správnych produktov a vytváranie rannej a nočnej rutiny, ktorá vyhovuje vášmu typu pleti a jej špecifickým potrebám.

VYTVORTE SI SVOJU RUTINU STAROSTLIVOSTI O PLEŤ

Byť krásna môže byť jednoduchšie ako si myslíte. Vyhoďte zo svojich skriniek množstvo zbytočnej chémie a vsaďte na jeden účinný krém, ktorý rieši množstvo problémov. Krém na tvár Age Protection sme vyvinuli za účelom priniesť Vašej pokožke hydratáciu, rozjasnenie, ochranu a zároveň lifting. Krém v sebe spája kombináciu 4 aktívnych látok, ktoré sa navzájom dokonale dopĺňajú a prinášajú okamžitý pocit hydratovanej a vypnutej pleti.

ČO ROBÍ Z NÁŠHO KRÉMU NA TVÁR AGE PROTECTION ÚČINNÚ ZBRAŇ PROTI STARNUTIU? 

Kolagén je jedným z najrozšírenejších proteínov v tele. Je vo všetkom, od našej pokožky po nechty a pokiaľ ide o pokožku, kolagén spolu s elastínom sú jej výplňou. Od 20. roku života však produkujeme približne o 1 % menej kolagénu ročne a v čase, keď dosiahneme 50 rokov, väčšina ľudí stratí približne 50 % kolagénu v koži, avšak miera úbytku závisí od faktorov. ako je vystavenie slnku, strava, spánok a úroveň stresu.

Pre podporu tvorby kolagénu v dermis kombinuje krém na tvár Age Protection aktívne ingrediencie, ktoré dokážu do pleti preniknúť a podporiť tak prirodzenú tvorbu kolagénu v pleti a tým bojujú proti vráskam a ochabovaniu pleti bez toho, aby obsahovali samotný kolagén. Tieto aktívne ingredience za prvé pôsobia na kolagén a zvýšenie schopnosti jeho tvorby, a za druhé súčasne znižujú negatívny rozsah, v akom sa vonkajšie faktory podpisujú na znižovanie kolagénu v pleti.

PEPTIDY - STIMULÁCIA TVORBY KOLAGÉNU

Peptidy sú krátke reťazce aminokyselín, ktoré majú schopnosť tvoriť bielkoviny potrebné pre stimuláciu tvorby kolagénu a elastínu. A práve tieto bielkoviny sú zodpovedné za textúru, pevnosť a odolnosť pleti. Peptidy sa prirodzene vyskytujú v pleti. Po aplikácií produktu na tvár s ich obsahom sa dokážu hlbšie vstrebať do pleti a dávajú signáli k tvorbe kolagénu a elastínu. A práve preto sú skvelou zložkou produktov na pleť, ktorá už prejavuje známky stárnutia.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz