Zákaznícka podpora:+421915796148info@miovalentino.com
Mena
EUR
Jazyk
Slovenčina

7 DÔVODOV, PREČO PRIDAŤ KYSELINU HYALURÓNOVÚ DO VAŠEJ RUTINY

POVEDZME SI NIEČO O KYSELINE HYALURÓNOVEJ

Kyselina hyalurónová je typ molekuly, ktorú telo prirodzene produkuje a zohráva kľúčovú úlohu pri udržiavaní zdravej a hydratovanej pokožky. Robí to tak, že priťahuje a udržuje vlhkosť, čím dodáva pokožke mladistvý vzhľad. Ako starneme naše telo produkuje menej a menej kyseliny hyalurónovej, čo vedie k suchej a matnej pokožke. Tu prichádzajú na rad produkty starostlivosti o pleť s kyselinou hyalurónovou. Používaním produktu, ktorý obsahuje kyselinu hyalurónovú, ako je krém na tvár značky Mio Valentino Age Protection, môžete pomôcť obnoviť a udržať hydratáciu v pokožke.

PREČO POUŽÍVAŤ PRODUKTY S KYSELINOU HYALURÓNOVOU

1. HYDRATÁCIA POKOŽKY

Je schopná zadržať až 1000-násobok svojej molekulovej hmotnosti vo vode. Kyselina hyalurónová preniká do pokožky a viaže vodu na kožné bunky, čím dodáva všetkým vrstvám pokožky cennú, omladzujúcu vlhkosť.

2. KYSELINA HYALURÓNOVÁ = HUMEKTANT

Po naplnení epidermy (vrchnej vrstvy pokožky) určitou vlhkosťou pôsobí kyselina hyalurónová ako humektant a naďalej nasáva vlhkosť z okolitého prostredia. To zabezpečí trvalú hydratáciu pokožky.

3. POSILŇUJE PRIRODZENÚ OCHRANNÚ BARIÉRU POKOŽKY

Hlavnou funkciou našej pokožky je chrániť naše telo. Vrchná vrstva kože (epiderma) nesie hlavný nápor z vonkajšieho poškodenia (toxínov). S pribúdajúcim vekom sa lipidová bariéra (mastné kyseliny, ktoré zachytávajú vodu a zabraňujú prenikaniu dráždivých látok do pokožky) v epiderme spomaľuje. Všetko od UV žiarenia cez znečistenie životného prostredia až po výber životného štýlu (ako fajčenie) spôsobuje škody. Toto poškodenie má za následok viac jemných liniek a vrások, tmavé škvrny a suchšiu pokožku. Kyselina hyalurónová posilňuje prirodzenú bariéry pokožky, čím pomáha uzamykať vlhkosť v nej pre ešte dramatickejší hydratačný efekt.

4. SPEVŇUJE PLEŤ A VYHLADZUJE

Kyselina hyalurónová vyhladzuje textúru pokožky. Výsledkom je hodvábne hladký povrch, ktorý môžete vidieť a cítiť.

5. STIMULUJE REGENERÁCIU KOŽNÝCH BUNIEK

Hoci neurýchli proces obnovy buniek, kyselina hyalurónová pomáha podporovať regeneráciu kožných buniek tým, že ponúka extra hydratáciu a bariérovú ochranu pokožky. To prirodzene vedie k zdravším bunkám a žiarivejšej pleti.

7. MENEJ VIDITEĽNÉ JEMNÉ LINKY A VRÁSKY

Nikdy nie je priskoro začať pleť chrániť a vyživovať. Kyselina hyalurónová je skutočne zložka, ktorá prospieva dvadsať aj osemdesiatročnej pokožke. Kyselina hyalurónová pomáha znižovať viditeľnosť jemných liniek a vrások, zadržiava vlhkosť v pokožke a vytvára vypĺňajúci efekt. Keď je pokožka chránená a hydratovaná, môže dôjsť k zvýšenej produkcii kožných buniek, pretože pokožka nie je zaneprázdnená bojom o hydratáciu.

V našom kréme na tvár Age Protection od značky Mio Valentino sa nachádza ako Sodium Hyaluronate a v tejto forme lepšie preniká do hlbších vrstiev kože a je vhodnejšia na dlhodobú hydratáciu pokožky.

VYSKÚŠAJTE NÁŠ KRÉM >>  IDENTITY KRÉM PROTI VRÁSKAM AGE PROTECTION

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz