Zákaznícka podpora:+421915796148info@miovalentino.com
Mena
EUR
Jazyk
Slovenčina

OBJAVTE NOVÚ ÉRU PRÍŤAŽLIVOSTI V KOLEKCII EMOTION

Predstavte si vôňu, ktorá vás obklopí aurou neodolateľnosti a zároveň pohladí vašu dušu. Kolekcia Emotion od Mio Valentino je viac než len kolekcia kozmetických produktov – je to pocta vašim najhlbším pocitom, manifest lásky a vášne, ktorý rozprúdi vlny zmyselnosti pri každom vašom pohybe.

Kolekcia Emotion od značky Mio Valentino je vytvorená pre tých, ktorí chcú osláviť svoju jedinečnosť a neboja sa vyjadriť svoje emócie. Vzpiera sa všetkým pravidlám a narúša kódy, pričom dodáva nádych neodolateľnej zvodnosti. Ako malý zázrak vo flakóne, táto kolekcia parfumov a telovej starostlivosti je navrhnutá tak, aby prebúdzala vašu ženskú aj mužnú esenciu a pripomínala vám, že každý moment je príležitosťou byť nezabudnuteľný.

 S láskou a majstrovskou starostlivosťou sme z prírody vybrali len tie najkvalitnejšie zložky, ktoré harmonicky splynú s vašou pokožkou a prinesú vám pocit čistého potešenia. Odvážne a zvodné tóny sa prelínajú so sviežosťou, čím vytvárajú kompozíciu, ktorá je rovnako vášnivá ako vy.

Emotion XX Eau De Parfum Pour Femme je viac než len vôňa. Je to prehlásenie, manifest ženskosti a lásky k životu. Táto esencia je vytvorená pre ženy, ktoré chcú oslňovať svojou prítomnosťou a neboja sa ukázať svetu svoje pravé ja. Začnite každý deň výbuchom sviežosti a energie, ktorý vám prinesie šťavnatý mix ružového grapefruitu, červeného pomaranča a mandarínky. Predstavte si, ako vás tieto iskrivé tóny prebúdzajú a napĺňajú optimizmom. Ako sa vôňa rozvíja na vašej pokožke, odhalí svoju hlbinu a sofistikovanosť cez lákavé tóny jazmínu a marhule. Tieto esencie spájajú svet kvetov a ovocia do dokonalej harmónie, ktorá zvýrazní vašu jedinečnosť. Nakoniec, keď sa deň pomaly prehupne do večera, vanilka pridáva zvodnú a teplú nótu, ktorá dodá vašej osobnosti tajomstvo a zmyselnosť. S Emotion XX Eau De Parfum Pour Femme od Mio Valentino sa stanete neodolateľnou a nezabudnuteľnou.

Zloženie:

Hlava: ružový grapefruit, mandarínka, pomaranč

Srdce: ruža, jazmín, ľalia, marhuľa, konvalinka

Základ: ambra, pižmo, vanilka, borievka virgínska, fazule tonka

Emotion XY Eau De Parfum Pour Homme - je odrazom vášho charakteru, silnej osobnosti a vnútornej sily. Tento exkluzívny parfum je určený pre muža, ktorý nebojácne kráča životom, má svoje emócie pod kontrolou a neustále prekonáva svoje hranice. Emotion XY je parfum pre skutočného gentlemana, ktorý sa nebojí ukázať svoju citlivú stránku, a zároveň ostáva stáť pevne na zemi s výzvami, ktoré život prináša. Vstúpte do sveta, kde sa dynamické tóny grapefruitu, červeného pomaranča a osviežujúcej mäty spájajú s hlbokým srdcom ruže, škorice a bielej kože, aby nakoniec ustúpili teplým a trvalým podtónom bielych drevín, ambry a pačuli. Nechajte svoj osobný podpis v každej miestnosti s Emotion XY, parfumom, ktorý zdôrazní váš šarm a dôvtip, a to všetko bez slova. Vôňa, ktorá vás doprevádza počas celého dňa a pripomína vám, že každý moment je príležitosťou byť nezabudnuteľný.

Zloženie

Hlava: grapefruit, mäta, červený pomaranč

Srdce: škorica, ruža, akord korenia

Základ: indické pačuli, ambra, koža, drevité tóny

Vlastnosti kolekcie Emotion:

- Esencia lásky a vášne: Každý flakón obsahuje esenciu, ktorá odráža hlboké emócie a posilňuje vašu príťažlivosť.

- Prírodné zložky: Starostlivo vybrané prírodné zložky zaručujú, že spolu s vôňou dodáte vášmu telu presne to, čo potrebuje.

- Vášnivá kompozícia: Zmyselné a svieže tóny vytvárajú dokonalú harmonickú vôňu pre mužov aj ženy.

- Prebudzenie ženskosti a mužnosti: Kolekcia je navrhnutá tak, aby zvýraznila a oslávila vašu vnútornú silu a zmyselnosť.

- Nezabudnuteľný dojem: Kolekcia Emotion zanecháva trvalý dojem, ktorý sa zapíše do pamäti všetkých okolo vás.

Nečakajte na príležitosť, staňte sa ňou. Objavte kolekciu Emotion a nechajte svet, aby sa točil okolo vašej neodolateľnej prítomnosti. Pretože nie je nič mocnejšie ako byť sám sebou – emocionálne bohatým, vášnivým a nezabudnuteľným.

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz