Zákaznícka podpora:+421915796148info@miovalentino.com
Mena
EUR
Jazyk
Slovenčina

LIMITKA - VALENTINE ´S LOVE - PRE NEHO AJ PRE ŇU

Prichádza deň, ktorý rozpaľuje srdcia miliónov ľudí po celom svete - Valentín 💗 V tento deň, symbol lásky a náklonnosti, každý z nás túži prekvapiť svoju druhú polovičku niečím výnimočným, niečím, čo by dokonale vyjadrilo hĺbku našich citov. A čo by mohlo byť krajšie, než darovať kúsok svojho srdca aj v podobe špeciálnej limitovanej edície Valentine´s Love?

Limitovaná kolekcia darčekových setov Mio Valentino Valentine ´s Love je most medzi dvoma srdcami, ktorý nesie v sebe posolstvo lásky, úcty a večného spojenia. Každý set z tejto kolekcie ozdobený elegantnou stužkou a strieborným srdiečkom bol vytvorený s myšlienkou na príbehy lásky, ktoré sú tak rozmanité ako samotné hviezdy na nočnej oblohe. 

Pokiaľ chcete obaja osláviť svoju lásku spoločným darčekom, odporúčame vám limitovanú edíciou Emotion XX Valentine´s Love Double Emotion. Nechajte sa unášať vôňami, ktoré odzrkadľujú hĺbku vášho vzťahu a oslavujú jedinečnosť každého z vás. Pánsky parfum - Emotion XY Eau de Parfum Pour Homme, je nielen vôňou, ale aj odrazom charizmy a odvahy. Tento parfum, stvorený pre muža, ktorý stojí pevne na zemi a neustále prekonáva svoje hranice, je vyjadrením jeho silnej osobnosti. Dámsky parfum - Emotion XX Eau de Parfum Pour Femme, je oslavou ženskosti a radosti zo života. Je to prehlásenie o kráse bytia ženou a o jej oslnivej prítomnosti, ktorá neostane nepovšimnutá. Každá nôta tohto parfému je ako pocta nekonečnej ženskej sile a zmyselnosti. Obohatené o láskyplné balenie, ktoré zdobí srdiečko, mašľa a strieborné logo Mio Valentino, tento set je dokonalým darčekom pre páry, ktoré chcú svoju lásku precítiť každý deň. 

S exkluzívnym setom Emotion XX Valentine´s Love Ritual zažijete lásku a starostlivosť v každom okamihu. Tento limitovaný darčekový set obsahuje jedinečné trio produktov z kolekcie Emotion, ktorá je synonymom pre rafnovanosť a romantiku. Či už ho darujete sebe alebo svojej milovanej, Emotion XX Valentine´s Love Ritual je dokonalou voľbou pre momenty, keď chcete osláviť lásku – nielen na Valentína. Vychutnajte si účinky Emotion XX spevňujúceho telového mlieka s arganovým olejom, ktoré dokonale vyhladzuje a hydratuje pokožku, zatiaľ čo parfumovaný telový olej obnovuje jej mladistvý vzhľad a dodáva zamatovú hebkosť. A keď pridáte na záver Eau de Parfum Pour Femme, zahalíte sa do nádherných kvetinovo-ovocných tónov, ktoré zdôraznia vašu ženskosť a pridajú vám sebavedomie.

Vlastnosti darčekových setov Mio Valentino Valentine ´s Love:

  1. Exkluzivita: Limitovaná edícia, ktorá zabezpečuje, že darček pre vás alebo vašu blízku bude jedinečný a nezabudnuteľný.
  2. Komplexná starostlivosť: Hydratácia, vyživenie a spevnenie, vďaka čomu sa budete cítiť neodolateľne zvodná.
  3. Vôňa, ktorá očarí: Zmyselná a dlhotrvajúca vôňa Emotion Eau de Parfum Pour Femme a Pour Homme, ktorá je ideálna na každú príležitosť.
  4. Prírodné zložky: Vybrané oleje a vitamíny, ktoré poskytujú vašej pokožke to najlepšie z prírody.
  5. Luxusné balenie: Elegancia a štýl, ktoré z tohto setu robia perfektný darček plný lásky a starostlivosti.

Tento Valentín, nechajte obyčajné darčeky stranou a vyberte niečo, čo bude hovoriť priamo srdcom. Limitovaná kolekcia darčekových setov Valentine´s Love je viac než len darček, je to cesta, na ktorej spoločne kráčate, plná lásky, vášne, porozumenia a nekonečnej náklonnosti. Nech je tento Valentín začiatkom novej kapitoly vo vašej spoločnej knihe lásky, kapitoly, ktorá bude plná krásnych momentov, ktoré si budete navždy pamätať.

VAŠA ERIKA 💗

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz