Zákaznícka podpora:+421915796148info@miovalentino.com
Mena
EUR
Jazyk
Slovenčina

PREBUĎTE SVOJU KRÁSU DO JARI

Vplyv príchodu jari na našu pokožku.

Na začiatku jari naša pokožka podlieha zmenám teploty, vlhkosti a slnečného žiarenia. Jar je navyše obdobím, kedy bude pokožka uvoľňovať toxíny nahromadené počas zimy. Vidíme teda viac nedokonalostí a objavuje sa silnejšia citlivosť. Je preto potrebné dopriať svojej pokožke zvýšenú starostlivosť, aby lepšie čelila tejto zmene ročného obdobia.

Cieľ: detoxikovaná, zdravá, chránená a žiarivá pleť!

Tu sú 3 jednoduché tipy, ako prispôsobiť svoju kozmetickú rutinu príchodu jari:

1/ Získajte nový vzhľad:

Zima môže zanechať na vašej pokožke vrstvy odumretých kožných buniek, ktoré bránia prieniku hydratačných látok. Je čas teda exfoliovať, ale šetrne. 

Prírodný tip: Ovsené vločky a Med

Ovsené vločky nie sú len skvelé na raňajky, ale aj na prírodnú exfoliáciu pokožky. Jemne mleté ovsené vločky zmiešané s medom vytvárajú vynikajúcu exfoliačnú masku, ktorá odstráni odumreté bunky bez toho, aby príliš dráždila vašu pokožku.

Med, vďaka svojim antibakteriálnym a zvlhčujúcim vlastnostiam, pomáha zanechať pokožku po exfoliácii čistú a hydratovanú. Obe zložky v tejto domácej exfoliačnej zmesi majú silné protizápalové vlastnosti, vyhladzujú línie vrások, upokojujú pokožku a hydratujú.

2/ Hydratujte a chráňte:

Základom pre zdravú a žiarivú pokožku je hydratácia. Po dlhom období vystavenia studenému a suchému vzduchu je naša pokožka často dehydrovaná a bez života. Na jar je preto kľúčové poskytnúť jej dostatočnú hydratáciu, aby sa mohla dostatočne regenerovať. Jednou z najúčinnejších látok, ktorá sa pri tomto procese odporúča, je kyselina hyalurónová. Aplikácia krému na tvár Mio Valentino Age Protection pred spaním umožní pokožke absorbovať všetky potrebné živiny, čím sa ráno prebudíte s jemnejšou, hydratovanou a vyživenejšou pleťou. Pokračujeme samozrejme aj ráno, aby sme bojovali proti účinkom znečistenia a udržali detoxikovanú pokožku, vyváženú a chránenú pred vonkajšími agresiami. Bambucké maslo a vitamín E pôsobia ako štít pred škodlivými účinkami znečistenia, slnka a cigariet. 

3/ A pre telo?

Po procese hydratácie a exfoliácie by mala nasledovať intenzívna starostlivosť o celé telo. Telové mlieko Mio Valentino Identity obohatené o arganový olej je ideálnou voľbou pre hĺbkovú regeneráciu a výživu vašej pokožky. Arganový olej, často prezývaný aj ako "tekuté zlato", je známy svojimi regeneračnými, hydratačnými a antioxidačnými vlastnosťami. Jeho ľahká textúra sa veľmi dobre vstrebáva, preniká hlboko do pokožky, pomáha obnoviť jej bariéru, zanecháva ju hladkú, hebkú a spevnenú. Zároveň sa jeho aplikáciou pomaly pripravujeme na nadchádzajúcu plavkovú sezónu, keďže podporuje redukciu tukových buniek a pomáha predchádzať tvorbe a ukladaniu nových. Zloženie obohatené o mandľový olej redukuje strie a chráni pred ochabovaním pokožky a nepriaznivými vplyvmi okolia. 

Takže, ak sa chcete na jar cítiť sebavedomo a vyzerať skvele, siahnite po spevňujúcej starostlivosti SUPREME LIFTING DUO, ktorá obsahuje oba jedinečné produkty pre vašu jarnú starostlivosť o pokožku - Identity krém na tvár Age Protection a Identity spevňujúce telové mlieko.

VAŠA ERIKA 💗

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz