Zákaznícka podpora:+421915796148info@miovalentino.com
Mena
EUR
Jazyk
Slovenčina

VÁŠ KAŽDODENNÝ RITUÁL KRÁSY S MIO VALENTINO

Doprajte svojmu telu aj duši luxusnú starostlivosť.

     

       Nemám čas sa natierať.

                Aj tak mi to nepomôže. 

                          Ja som už stará na to.


Prezradíme Vám tajomstvo. Času máme koľko chceme, len ho málo využívame. Skúsme sa trošku zamyslieť, je veľa 30 minút denne venovať sebe? Je veľa 210 minút týždenne venovať extra starostlivosti o svoje telo? Ale nie je veľa 840 minút týždenne venovať kuchyni, 420 minút upratovaniu, 560 minút sociálnym sieťam? Je len na nás čo s časom, ktorý máme robíme. Vyhraďme si každý deň - ráno a večer po pravidelnej očiste tela priestor aj na starostlivosť oň. Naša pokožka je predsa našim najväčším orgánom. Denne na ňu pôsobí množstvo vonkajších faktorov ako voda, vietor, slnečné žiarenie, škodliviny v ovzduší, v prostredí v ktorom, žijeme, pracujeme, milujeme. Chráňme ju preto a hýčkajme ju, ideálne na pravidelnej báze. Lebo čas, ktorý venujete sebe sa Vám mnohonásobne vráti, či už v podobe zdravia, krásy, vitality. Je naozaj doležité dodržiavať správne návyky a rituály, keď chceme žiariť v každom veku.

Správna starostlivosť o telo a dušu nie je niečo, čo by sa malo nechať na náhodu. Vyžaduje si to každodennú starostlivosť. Vyžaduje si to rutinu. A áno, môže sa to zdať ako problém, ale pozor, výsledok bude určite stáť za to. Výsledkom môže byť mlado vyzerajúca a žiarivá pleť v každom veku.

Čo sa teda rozhodnete zaradiť do svojej každodennej starostlivosti o pleť a čo naopak vynechať? Tento kontrolný zoznam vám ukáže základné postupy, ktoré by mali byť súčasťou kozmetickej rutiny každého.

1. Pite vodu
Voda robí s vašou pokožkou zázraky. Udržuje vašu pokožku hydratovanú a zdravú. Ale po dobrom spánku môžeme byť skutočne na pokraji dehydratácie. Takže začnite svoju deň hneď ráno tým, že vstanete z postele, pôjdete do kuchyne a vypijete 2 dcl vody.

2. Nevynechajte rannú studenú sprchu
Studená sprcha každé ráno skvele osvieži telo i dušu, naštartuje Váš imunitný systém a vy sa budete cítiť ako znovuzrodená. Doprajte si refresh so sprchovým gélom Identity, ktorý obsahuje makadamiový olej, morské riasy a D-panthenol, výsledkom bude hydratovaná, spevnená a upokojená pokožka.

3. Doprajte vašej pokožke tela hydratáciu a výživu
Namiesto toho, aby ste sa hneď ráno ponáhľali do práce, vyhraďte si priestor pre seba a po sprche aplikujte na pokožku parfumovaný telový olej Identity. Ak chcete mať svoju epidermis hladkú a krásne žiariacu, používajte telový olej denne. Naneste malé množstvo na pokožku po sprchovaní alebo kúpaní a jemne vmasírujte. Používajte na krk, dekolt, ruky, prípadne aj ostatné časti tela. Pomáha totiž aj ako prevencia proti striám, celulitíde, kŕčovým žilám.

4. Kvalitná starostlivosť o pleť
Ako starneme, je bežné, že si na pleti začneme všímať rozdiely – od jemných liniek a vrások až po suchosť a hlbšie vrásky. Prirodzený proces starnutia spôsobuje, že pokožka stráca kolagén a pružnosť, zatiaľ čo faktory životného štýlu, ako sú fajčenie, pobyt na slnku a nespavosť, si môžu tiež vybrať svoju daň. Doprajte svojej pleti prémiovú starostlivosť každé ráno i večer s krémom Age Protection, ktorý obsahuje komplex 4 aktívnych látok, ktoré dodajú vašej tváričke všetko potrebné.

5. Predchádzajte vráskam na krku a dekolte
Vrásky na krku a dekolte môžu spôsobiť, že sa necítite komfortne a neodolateľne. Parfumovaný telový olej Identity vám vie pomôcť aj s týmto problémom. Používajte ho pravidelne v kombinácii s telovým mliekom Identity a garantujeme Vám zníženie výskytu už vytvorených liniek a zabránenie vzniku nových vrások.

6. Neomylný kľúč ku kráse a vitalite: dobre sa vyspi
Dostatok odpočinku je zlatým pravidlom. Nielen na udržanie adekvátnej hladiny energie v našom každodennom živote, ale aj na docielenie oddýchnutej a žiarivej pleti. Nedostatok spánku spôsobuje zápal, oxidačný stres a spúšťa kortizol alebo „stresový hormón“. Ak patríte medzi ľudí, ktorí ťažko zaspávajú alebo si poriadne neoddýchnu, môžete do svojho každodenného života zaradiť náš parfumovaný telový olej Identity, ktorý po kúpeli nielen rozmazná Vašu pokožku, ale jemná masáž stuhnutých ramien a šije Vás zároveň upokojí a pripraví na dokonalý odpočinok v teplých nadýchaných perinkách. Už len vziať do ruky obľúbenú knihu, zapáliť sviečku, uvariť kamilkový čaj a do 30 minút spíte ako bábätko.

⇒ Objavte rad produktov pre Váš rituál krásy z kolekcie Identity Mio Valentino

Je to naozaj jednoduché.
Ako vidíte, konečný zoznam vašej každodennej rutiny krásy nie je zložitý. V skutočnosti môže zložitosť niektorých prípadoch viesť k zlej kvalite pleti. Niekoľko jednoduchých krokov je všetko, čo potrebujete, aby Vaša pokožka vyzerala žiarivo. Držte sa tejto každodennej rutiny pre mlado vyzerajúcu pleť bez ohľadu na váš vek!

BY ERIKA

PHOTO: MARCOFOTOO

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz